NaNečisto probíhá díky vaší podpoře!

Jsme moc rádi, že Vám během NaNečista můžeme poděkovat za Vaše štědré příspěvky! Právě díky Vám se podařilo vybrat krásných 80 700,- Kč, za které může NaNečisto oslavit své osmnáctiny.

Během 18 let života NaNečista nás navštívily stovky divadelních souborů a tisíce diváků. Z původně jednodenního festivalu vyrostl během několika let obrovský festival, kde se hrálo i na pěti scénách. Za ta léta na NaNečistu proběhly desítky seminářů pro stovky seminaristů. V čele organizace se vystřídali dohromady tři lidé, kromě Pavla Skály také Kateřina Císařová a Dominika Zelenková. Za festivalem ale stojí i mnoho dalších úžasných nadšených lidí, bez kterých by festival nemohl fungovat.

Shánět finanční podporu je ale pro nás stále těžší a těžší. Proto jsme se také uchýlili k Hit-Hitové kampani. Díky tomu, že jste nám prostřednictvím této sbírky přispěli, si mohou lidé na NaNečistu užívat divadelní představení, diskutovat o nich, učit se mnoho nového na seminářích a nasávat přátelskou divadelní atmosféru.

Děkujeme Vám a přejeme vše krásné!
Organizační tým NaNečista